ISOSTAR 400 gramů prášek

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Dostupnost: Vyprodáno
Objednací číslo:1360310

Naše cena

299 Kč 281 Kč vč. DPH
(251 Kč bez DPH) Ušetříte: 18 Kč (6%)

Odeslat známému

Příchuť prosím dopište do poznámky.
POMERANČ, CITRÓN, COLA.

Hydrate & Perform je isotonická prášková nápojová směs pro fyzické aktivity vyžadující přísun tekutin a pro sportovce a sportovkyně, která se vyznačuje následujícími vlastnostmi:
Kvalitní hydratace: isotonická receptura poskytuje rychlejší hydrataci a optimální vyprazdňování žaludku. Pití před fyzickou aktivitou optimalizuje zásoby tekutin před startem. Následné pití během fyzické aktivity pomáhá zlepšovat výkonnost a vytrvalost, čímž se omezují rizika zažívacích problémů a v konečném výsledku se zlepšuje regenerace po fyzické aktivitě.
Vynikající zdroj energie.
Zdroj mikronutrientů, zejména vápníku a hořčíku, který přispívá ke správné funkci svalů během fyzické aktivity a ke kvalitní regeneraci. Nápoj je také bohatý na vitamín B1, který se podílí na přeměně potravin na energii.

Složení:
Sacharóza, glukózový sirup, okyselovač: kyselina citrónová, citran sodný; maltodextrin, fosforečnan vápenatý, přírodní aroma, uhličitan hořečnatý, kuchyňská sůl, chlorid draselný, antioxidant: kyselina askorbová; vitamín B1.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota
1573 kJ
Sacharidy - uhlohydráty
87 g
z toho cukry
70 g

Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin
0.53 mg
Draslík
225 mg
Hořčík
150 mg
Sodík
860 mg
Vápník
400 mg
Dávkování:
Během rozcvičky (150 ml každých 15 min) a pravidelně v průběhu fyzické aktivity a po jejím ukončení (nejdéle 2 hodiny po fyzické aktivitě) (150 ml každých 15 min). Postup přípravy dávky: rozpusťte 3 odměrné lžíce v 500 ml vody.
Objednací číslo: 1360310
Výrobce: Isostar
Kategorie: Nápoje, výživa
Dostupnost: Vyprodáno
Délka rukávu: Dlouhý rukáv
1