KINE-MAX N/E TAPE 2,5cm x 10m - STRIPS COAT

Dostupnost: do 5 dnů
Objednací číslo:4110015

Naše cena

120 Kč 87 Kč vč. DPH
(77 Kč bez DPH) Ušetříte: 33 Kč (28%)

Odeslat známému

Neelastická tejpovací páska Kine-MAX STRIPS COAT tape je jedinečným řešením v oblasti sportovní medicíny, fyzioterapie a ortopedie.

Používá se při podpoře sportovních výkonů, prevenci a léčbě akutních i chronických onemocněních pohybového a kloubního aparátu.

Super pevný a lehce odtržitelný Kine-MAX Strips Coat je vyroben z vláken 95% bavlny a 5% viskózy, která díky svým neelastickým vlastnostem zaručuje spolehlivou fixaci a podporu.

Díky důmyslnému vroubkovanému zastřižení je tejp při aplikaci lehce odtržitelný a to i bez použití nůžek.

Speciální nános hypoalergenního bezlatexového ZINK-OXID lepidla v pruzích, zajišťuje nejen vysokou lepivost, ale hlavně spolehlivou fixaci při extrémní zátěži. Tento systém je výsledkem dlouholetého výzkumu ve spolupráci se sportovci, lékaři a fyzioterapeuty.

Jak neelastická tejpovací páska Kine-MAX STRIPS COAT funguje?

Hlavní funkcí neelastického tejpu je fixace a vymezení pohybu postižených části těla a to především kloubů, šlach a vazů tak aby nedocházelo k dalšímu nežádoucímu poškození.

Proto je maximálně důležitá jeho vysoká pevnost a lepivost. Kine-MAX Strips Coat je využíván nejen sportovci, fyzioterapeuty, chiropraktiky ale i lékaři z řady dalších oborů.

Neelastický Kine-MAX Strips Coat svými vlastnostmi poskytuje úlevu od bolesti, vytváří vnější podporu, a především zajišťuje stabilitu.

Je navržen tak, aby splňoval veškeré požadavky profesionálních sportovců a napomáhal k jejich maximálním výkonům.


Objednací číslo: 4110015
Výrobce: Kine-Max
Dostupnost: do 5 dnů
1