Nová kolekce Futsalového míče Mimas pro rok 2018

25.04.2018

Nový design je stejný jako u fotbalové kolekce. Pestré barevné provedení je pro hráče lépe viditelné, hlavně když míč letí vzduchem. Nová kolekce na rok 2018 přinesla i zbrusu nový model Futsal Mimas. Model je unikátní příjemným měkkým povrchem, kterého dosáhl vrstvou pěny mezi duší a panely míče. 

Tento míč je Top produktem pro futsal. Je ručně šitý a vhodný pro trénink i zápas na nejvyšší úrovni. Schválení FIFA, vynikající vlastnosti a doslova nádherný materiál FPUS 1700 „pearl“, který má krásnou barvu. 


Další futsalové míče s nové kolekce 2018 přinese osvědčené modely, jako jsou například Futsal Master, který má schválení IMS, je ručně šitý a celkově patří k vyšší třídě.  Dalším velmi oblíbeným a hlavně dlouhodobě nejprodávanějším modelem je Futsal Super. Své místo si vysloužil vynikající kontrolou při hře a univerzálností. Schválen a testován IMS. Řadu Mimas standardně doplňuje Mimas Light. Ten je přibližně o 80 gramů lehčí a je tak předurčen pro děti a mládež. 

Posledním modelem je Futsal Attack, jenž je vhodný především pro tréninkové zatížení. Povrchová úprava zajištuje větší rychlost míče. 

»zpět do archivu novinek

1