QUICK PLAY SPORT ELITE COMBO ODRAZOVÁ STĚNA+BRANKA

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Dostupnost: do 5 dnů
Objednací číslo:1210021

Naše cena

5 250 Kč 4 499 Kč vč. DPH
(3 718 Kč bez DPH) Ušetříte: 751 Kč (14%)

Odeslat známému

Spot Elite Combo branka + odrazová stěna.

Nový multifunkční tréninkový nástroj Spot Elite Combo. Tento set obsahuje branku a zcela nový typ odrazové stěny. Tuto novou stěnu nemusíte ukotvovat kotvičkami ani žádnými pytli s pískem. Odrazová stěna je nyní volně stojící. Díky této nové konstrukci můžete po malé úpravě stěnu použít také jako zeď pro nácvik přímých kopů. Dodává se s 6 kužely.

Odrazová stěna je profesionálně vyrobena z odlehčených ocelových trubek s pevným jádrem a sklolaminátovými bočnicemi. Celou stěnu složíte za pouhé 2 minuty. Kreativní a inovativní fotbalové tréninkové zařízení na nácvik různých dovedností a technik.

Tento nový přenosný set je ideální pro kluby a trenéry zároveň je vhodný pro tréninky na úrovni tréninkových akademií. Celou sestavu složíte za pouhé 2 minuty. Kreativní a inovativní fotbalové tréninkové zařízení na nácvik různých dovedností a technik.

Firma QUICKPLAY připravila různá cvičení pro efektivní trénink. Tato cvičení je možné stáhnout přes Google Play nebo App Store. Všechna cvičení jsou zdarma i v aplikaci pro mobilní telefon QuickPlay eCoach. Aplikace nabízí 30 tréninkových cvičení pro začátečníky i pokročilé, včetně video ukázek.
Aplikace je v angličtině.
Objednací číslo: 1210021
Kategorie: Branky
Dostupnost: do 5 dnů
1