DYNASO BOSSA 55 cm

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

Dostupnost: Vyprodáno
Objednací číslo:4340006

Naše cena

1 999 Kč 1 799 Kč vč. DPH
(1 487 Kč bez DPH) Ušetříte: 200 Kč (10%)

Odeslat známému

Cvičební balanční vzduchová podložka Dome ball s plastovou základnou. Jedná se o nestabilní plochu obdobnou originálu Bossu. Součástí balení je hustilka a gumové popruhy.
Vzduchová podložka je určena pro standardní cvičení. Výrobek doporučují i renomovaní cvičitelé. Nestabilní plocha je vhodná pro aerobic, trénink fotbalu, hokeje nebo pro domácí cvičení. Cvičení na Dynaso Bossa přispívá ke zlepšení koordinace a rozvoji stability. Nestabilní plocha dále napomáhá k odstranění bolesti zad, posílení břišních svalů a komplexně posiluje svaly celého těla - aktivuje i hluboko uložené svaly, které se často při cvičení nezapojují.
Pro super dynamické cvičení doporučujeme výrobek od firmy TOGU Jumper senior, který je určený pro vyšší zátěž. Dynaso Bossa neslouží k poskoku. Nesmíte výrobek přehustit - při cvičení potom praskne, nelze opravit/Výrobek nehustit na více jak 70%, musí být stále "nestabilní".
Cvičení je pro všechny věkové kategorie od začátečníků až po vrcholové sportovce.

Průměr: 55 cm
Hmotnost: 5600 g
Nosnost: 200 kg

MODRÁ barva, 55cm aerostep, posilování, rehabilitace, zdravotní tělocvik, víceúčelová dynamická podložka
Objednací číslo: 4340006
Kategorie: Expandery a gumy
Dostupnost: Vyprodáno
1